Na de feedback van Bobby ben ik bezig geweest met een aantal schetsen, een stukje van een storyboard en deze montage van gevonden en eigen beelden.

In de deze edit wilde ik ongeveer (in dit vroege stadium) laten zien hoe het verloop en de sfeer van mijn film zou zijn. Muziek gaat voor mij daarbij een belangrijke rol spelen. Daarbij lijkt mij het enorm interessant om te spelen met langzame en langere shots maar ook delen waar beelden versneld worden en de edit snel en ‘glitchy’ kan zijn.

Met mijn onderzoeksvraag in mijn onderzoek wil ik hier verder op in gaan.

Timeline

Voordat ik begon met de edit had ik al een hoop afbeeldingen en video’s verzameld en wilde ik voor mijzelf en anderen duidelijk hebben wat ongeveer het verloop (in onder andere spanning over de tijd) zou zijn in de film.

Hier onder is deze tijdlijn te zien

Het wachtwoord voor elke video: HKU

Leave a Reply

About Media-AAA

Engelse tuin 2

5272CB Sint Michielsgestel
Brabant, The Netherlands

T: +31 (0)629430102
E: info@aaa-media.nl