Take it easy

Afgelopen week ben ik helaas vanaf zondag t/m woensdag 23 oktober ziek geweest en veel op bed moeten liggen. Zelf ben ik namelijk eigenlijk nooit ziek en blijf ik hierdoor thuis, nu was het even anders omdat nu mijn lichaam zelf aangaf dat het allemaal te veel was..

Ik heb gemerkt dat ik afgelopen periode te veel van mijzelf hebt gevraagd en hierdoor in de knoop kom. Ik vind het namelijk fijn om bezig te zijn, iets gepland te hebben, écht niks doen komt bij mij eigenlijk niet voor. Ik vindt het ontzettend moeilijk om nee te zeggen tegen anderen en mijzelf. Dit geldt voor zowel leuke activiteiten maar vooral ook school, opdrachten van klanten, werk en de PR-commissie. Ik probeer altijd het beste uit mijzelf naar boven te halen en ‘voldoende’ is voor mij niet genoeg. Ook nu tijdens P1 merk ik dat mijn interesses nog steeds voor mijn gevoel super breed liggen, ik wil het liefst alles kunnen en overal vanaf weten.

Eenmaal wat meer rust in mijn hoofd en wat fitter heb ik besloten om voor komende week alles af te zeggen en mij volledig te concentreren op school maar ook hiervoor niet té veel willen doen in een keer. Ik merk dat ik steeds meer wil doen dat dan ik op de planning zet of wanneer ik dagelijks een lijstje maak met TO DO’S.

Door de taken dagelijks concreet en behapbaar te houden heb ik deze week de rest van mijn onderzoek afgeschreven met de daarbij behorende conclusies en bevindingen.

Onderzoeksrapportage is hier te vinden

Volgende week

Voor volgende week wil ik nog mijn totale conclusie en daarbij antwoord op mijn onderzoeksvraag geven, het voorstel schrijven voor P2, het plan van aanpak maken voor komende periode en de presentatie maken voor de beoordeling.

Leave a Reply

About Media-AAA

Engelse tuin 2

5272CB Sint Michielsgestel
Brabant, The Netherlands

T: +31 (0)629430102
E: info@aaa-media.nl