Naar aanleiding van de presentatie en feedback van Cyrille en Ingrid ben ik een aantal hoofdstukken van het boek ”Film Art: An introduction” geschreven door David Bordwell & Kristin Thompson aan het lezen en hiervan een samenvatting aan het maken. Mijn doel is om hierdoor uiteindelijk beter te kunnen begrijpen wat abstract nu echt is en hoe het werkt. Ik merkte namelijk dat ik hier nog meer informatie over nodig had om daadwerkelijk goede eigen testjes voor te maken.

 

De presentatie van afgelopen week heeft mij naast een aantal goede kunstenaars die raakvlakken hebben met mijn concept ook aan het denken gezet over de presentatie vorm van mijn afstudeerfilm. Zo is er bijvoorbeeld ondernemer die in de maanden oktober en november een pop-up store heeft midden op Utrecht centraal waarbij kunstenaars hun werk kunnen presenteren dat gaat over het milieu, energie, vervuiling etc..

 

Het onderzoeksvoorstel ben ik daarnaast ook aan het aanpassen omdat sommige vragen niet meer goed aansloten bij mijn onderzoek en inspiratie. Mijn onderzoeksplan kun je hier vinden, deze zal ik gedurende periode bijwerken waar nodig.

Leave a Reply

About Media-AAA

Engelse tuin 2

5272CB Sint Michielsgestel
Brabant, The Netherlands

T: +31 (0)629430102
E: info@aaa-media.nl